امروز جمعه  ۳۱ فروردين ۱۴۰۳
۱۳۹۸/۱۱/۲۱- ۱۰:۵۶ - مشاهده: ۵۲۸۸

بازدید دانشجویان دانشگاه باقرالعلوم(ع) از دانشکده روابط بین الملل

جمعی از دانشجویان دانشگاه باقرالعلوم(ع)به همراه تعدادی از مسئولین محترم آن دانشگاه روز شنبه 19 بهمن ماه (سال جاری) از دانشکده روابط بین الملل بازدید کردند. قائم مقام، تعدادی از معاونین و هیات علمی دانشگاه مذکور با آقای دکتر شیخ الاسلامی رئیس دانشکده روابط بین الملل ملاقات و در خصوص توسعه همکاریها گفت و گو کردند.
در ادامه برنامه، دانشجویان آن دانشگاه در جلسه سخنرانی دکتر شیخ الاسلامی‌شرکت نموده و با فعالیت های دانشکده روابط بین الملل آشنا شدند. همچنین آقای دکتر بروجردی استاد دانشکده و سفیر سابق کشورمان پیرامون اهمیت تحقیق و پژوهش و فعالیت در حوزه روابط بین الملل سخن گفتند. دانشجویان دانشگاه باقر العلوم (ع) همچنین از کتابخانه تخصصی و مرکز اسناد وزارت امورخارجه بازدید بعمل آورند.