امروز سه شنبه  ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
۱۳۹۹/۰۳/۱۲- ۱۳:۳۵ - مشاهده: ۴۹۳۴

برگزاری کارگاه آموزشی برخط" روابط بین الملل در جهان پساکرونا "

این کارگاه که با مشارکت دانشکده روابط بین الملل و انجمن دیپلماسی ایران به مدت سه روز(11-12-13 خرداد) برگزار می‌گردد، تاثیرات ویروس کرونا بر حوزه‌های مختلف روابط بین الملل را بررسی خواهد کرد.

این کارگاه که با مشارکت دانشکده روابط بین الملل و انجمن دیپلماسی ایران به مدت سه روز(11-12-13 خرداد) برگزار می‌گردد، تاثیرات ویروس کرونا بر حوزه‌های مختلف روابط بین الملل  را بررسی خواهد کرد. در روز نخست دوره مجازی بر خط که در روز یکشنبه 11 خرداد آغاز شد، آقای دکتر امیر حسین تکیان، عضو هیأت علمی‌گروه بهداشت جهانی و سیاست عمومی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران و  آقای دکتر محمد حسن شیخ الاسلامی، رئیس دانشکده روابط بین الملل به ارائه مباحث خود پرداختند. از جمله سخنرانان این همایش، آقای دکتر محمد کاظم سجادپور، رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امورخارجه می‌باشد که تاثیر کرونا بر ساختار توزیع قدرت در سیاست بین الملل را بررسی می‌کند. حدود شصت نفر از اساتید و دانشجویان در جلسه اول این کارگاه برخط حضور داشتند.