۱۳۹۹/۰۵/۰۷- ۱۰:۲۶ - مشاهده: ۲۵۰۰

آغاز نشستهای مجازی مدرسه فرهنگی تابستانی دانشکده روابط بین الملل

اولین روز سلسله نشستهای مدرسه فرهنگی تابستانی برخط دانشکده روابط بین‌الملل با حضور دانشجویان ورودی 1397 و 1398 دانشکده روابط بین الملل روز شنبه 4 مرداد ماه 1399 برگزار شد. در ابتدای نشست اول آقای دکتر شیخ‌الاسلامی، ریاست محترم دانشکده روابط بین الملل به عنوان سخنران افتتاحیه در خصوص اهمیت برنامه فرهنگی مدرسه تابستانی، نقش ارتباط چهره به چهره در نظام آموزشی دانشکده روابط بین الملل و لزوم آشنایی دیپلمات های آینده وزارت امور خارجه با مباحث فرهنگی سخنانی ایراد فرمودند. در ادامه آقای دکتر مصطفی بروجردی به اهمیت مطالعات دینی و روش های پژوهش در مطالعات دینی، مطالعات دین پژوهی سنتی و مدرن و رویکردهای مطالعات دینی و منابع علمی و افراد شاخص در این حوزه مباحث ارزشمندی بیان نمودند. در نشست دوم حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر محمد شیخ الاسلامی در زمینه سبک زندگی ایرانی- اسلامی (مدرن و سنتی) مطالبی بیان کردند و به طور مشخص چهار سرمایه و منبع شکل دهنده سبک زندگی انسان را معرفی و تبیین نمودند. ایشان همچنین در زمینه  عرصه‌های مهم انتخاب انسان در زمینه سبک زندگی ایرانی اسلامی مطالبی ارائه کردند. در خاتمه، شرکت کنندگان نقطه نظرات خود را در خصوص مباحث طرح شده در این نشست مطرح کردند. این برنامه فرهنگی به مدت یک ماه، سه روز در هفته و هر روز دو نشست برخط تا تاریخ 5 شهریور 1399 ادامه خواهد داشت.