امروز جمعه  ۱۰ فروردين ۱۴۰۳
۱۳۹۹/۰۷/۲۸- ۱۳:۵۶ - مشاهده: ۳۸۵۷

ششمین سمینار تحولات روز

تحت عنوان: "آموزش امنیت اطلاعات"

ششمین سمینار تحولات روز

تحت عنوان:

"آموزش امنیت اطلاعات"

سخنران: آقای دکتر سعید بنی‌هاشمی

رایزن مطالعاتی در توکیو و عضو هیات علمی دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه

ششمین سمینار هفتگی تحولات روز به بررسی آموزش امنیت اطلاعات اختصاص داشت. سمینار مذکور روز دوشنبه مورخ 1399/07/28، تحت عنوان " آموزش امنیت اطلاعات " از ساعت 10:30 لغایت 12:00 با سخنرانی آقای دکتر بنی‌هاشمی رایزن محترم مطالعاتی جمهوری اسلامی ایران در توکیو و عضو محترم هیات علمی دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه با حضور دانشجویان برگزار گردید.

آقای دکتر بنی‌هاشمی‌به تبیین اهمیت امنیت اطلاعات در عرصه بین الملل، ضرورت وجود امنیت اطلاعات در دیپلماسی، حضور گسترده فضای مجازی در فعالیت ها و مشاغل گوناگون در دوران کرونا، تاریخچه امنیت اطلاعات، انواع الگوریتم های رمز نگاری، نقش هوش مصنوعی در رمزنگاری و رمز ارزها پرداختند.