امروز جمعه  ۱۰ فروردين ۱۴۰۳
۱۳۹۹/۰۸/۲۰- ۰۹:۲۸ - مشاهده: ۳۸۵۳

هشتمین سمینار تحولات روز

" جایگاه صدور خدمات فنی و مهندسی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران"

هشتمین سمینار تحولات روز

تحت عنوان:

" جایگاه صدور خدمات فنی و مهندسی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران"

سخنران:

آقای سعید کوزه چی

رییس اداره تسهیل خارجی وزارت امور خارجه

روز دوشنبه مورخ 1399/08/19 هشتمین سمینار تحولات روز، تحت عنوان "جایگاه صدور خدمات فنی و مهندسی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران" با سخنرانی آقای سعید کوزه چی رییس اداره تسهیل خارجی وزارت امورخارجه و با حضور دانشجویان به صورت برخط برگزار گردید.

ایشان ابتدا به تعریف و توضیح صدور خدمات فنی و مهندسی و زیر مجموعه‌های آن پرداخت و در ادامه به بررسی جایگاه این خدمات در تولید ناخالص داخلی کشور و رتبه ای که ایران در آن قرار دارد اشاره نمود. پروسه صدور یک خدمت به خارج از کشور و مزیت هایی که از این طریق کسب می‌شود و همچنین بررسی چالش های پیش رو صادرات خدمات فنی و مهندسی از نکات دیگر این سمینار بود.

آقای کوزه چی از سلسله خدماتی که در حال حاضر در افغانستان و عراق به عنوان کشورهای هدف در حال انجام است نام برد و در انتها به سوالات دانشجویان پاسخ داد.

اداره دانشجویی و فرهنگی