۱۴۰۰/۰۸/۱۰- ۱۱:۰۱ - مشاهده: ۲۲۷۸

چهل و دومین وبینار "تحولات روز"

با عنوان: "نقش نخبگان نهادی در سیاست خاورمیانه ای آمریکا"

چهل و دومین  وبینار "تحولات روز"

با عنوان:

"نقش نخبگان نهادی در سیاست خاورمیانه ای آمریکا"

سخنران: آقای دکتر علیرضا میر یوسفی

کارشناس ارشد مطالعات آمریکا در  وزارت خارجه

چهل و دومین  وبینار "تحولات روز" دانشکده روابط بین الملل، روز سه شنبه مورخ 1400/08/04، تحت عنوان "نقش نخبگان نهادی در سیاست خاورمیانه ای آمریکا" با سخنرانی آقای دکتر علیرضا میر یوسفی کارشناس ارشد مطالعات آمریکا در  وزارت خارجه برگزار گردید.

ایشان در مباحث خود به بررسی و واکاوی نظریه نخبگان نهادی پرداخت و به مراحل تصمیم سازی           سیاست های خارجی و داخلی آمریکا در پنج مرحله منابع، تحقیقات، تصمیم سازی، نظرسازی و قانون سازی اشاره نمود. آقای میر یوسفی در راستای تدوین تصمیم سازی در آمریکا ضمن اشاره به مراکز، اندیشکده‌ها، رسانه‌ها و شخصیت های مهم و تاثیرگزار در این فرایند به بررسی نقش شرکت های مالی و نفتی و بنیادهای ثروتمند در تصمیم سازی‌ها در این وبینار نیز پرداخت. در ادامه همچنین با تحلیل سه موضوع بهار عربی، پرونده هسته ای ایران و موضوع سلاح های شیمیایی سوریه به نقش بنیاد ها در تصمیمات آمریکا را نیز مورد بررسی قرار داد.

اداره امور دانشجویی