امروز چهارشنبه  ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
۱۴۰۰/۱۲/۲۵- ۱۱:۵۰ - مشاهده: ۲۰۷۲

پنجاه و سومین وبینار "تحولات روز"

با عنوان: " جایگاه انتقال تکنولوژی در استراتژی امنیتی آمریکا "

پنجاه و سومین وبینار "تحولات روز"

با عنوان:

" جایگاه انتقال تکنولوژی در استراتژی امنیتی آمریکا "

سخنران: آقای دکترکیوان حسینی

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی

پنجاه و سومین وبینار "تحولات روز" دانشکده روابط بین الملل، روز سه شنبه مورخ 1400/12/17، با عنوان " جایگاه انتقال تکنولوژی در استراتژی امنیتی آمریکا " با سخنرانی آقای دکتر کیوان حسینی، استادیار دانشگاه علامه طباطبایی برگزار گردید.

آقای دکتر حسینی برای  بررسی استراتژی امنیتی امریکا از منظر «انتقال تکنولوژی» به بیان و شرح دو مقوله تمرکز بر ملاحظات راهبردی امریکا (انتقال دهنده) در خصوص صدور مجوز انتقال تکنولوژی‌های پیشرفته (دومنظوره) به انتقال گیرندگان در سطح ملی آمریکا و دیگری تمرکز بر نقش و موقعیت امریکا در چارچوب ترتیبات بین المللی (چند جانبه) ناظر بر صدور تکنولوژی ( پیشرفته / دومنظوره) به انتقال گیرنده پرداختند. ایشان در ادامه به بررسی تاریخی آمریکا و نقش روسای جمهور آمریکا در انتقال تکنولوژی به کشورهای دیگر و همچنین عوامل تاثیر گذار بر انتقال تکنولوژی در آمریکا پرداختند.

بخش پایانی سخنرانی نیز به پاسخگویی به سوالات حضار اختصاص یافت.