امروز جمعه  ۱۰ فروردين ۱۴۰۳
۱۴۰۱/۰۵/۰۵- ۱۱:۱۸ - مشاهده: ۲۹۴۹

دیدار رئیس بنیاد ساساکاوا با رییس دانشکده روابط بین الملل

شنبه 1 مرداد 1401

روز شنبه 1 مرداد 1401 آقای دکتر سلیمان پور، رییس دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه ، میزبان آقای دکتر سونامی، رئیس بنیاد صلح ساساکاوا ژاپن بودند.

دکتر سونامی در راس هیاتی از بنیاد صلح ساساکاوا برای بحث و تبادل نظر پیرامون همکاری‌های این بنیاد با نهادهای مختلف آموزشی و پژوهشی کشور از روز جمعه 31 تیر 1401 وارد ایران شدند.

در این دیدار که آقای اداچی، مدیرکل بنیاد ساساکاوا، و کارمندان بخش آسیا و خاورمیانه و همچنین دو تن از اساتید برجسته ژاپنی، آقای رحمانی موحد، دستیار رییس دانشکده و سفیر پیشین ایران در توکیو و خانم دکتر مردانه حضور داشتند، در مورد برنامه‌های آتی همکاری بین دو نهاد بحث و تبادل نظر شد.

از جمله توافقات مهم صورت گرفته در این نشست، توافق برای ادامه همکاری در زمینه تبادل دانشجو، انجام پروژه‌های مشترک پژوهشی و همکاری در توسعه همکاریهای علمی‌با دانشکده روابط بین الملل بود.